[email]

Vacature

Junior monteur

Beginnend monteur systeemwanden & glaswanden

(fulltime)

Functie omschrijving

Wij zoeken een beginnend monteur die systeemwanden en glaswanden wil leren monteren. Iemand die samen met een collega-monteur een montagebus bemant en vooral werkzaam is op projecten in West-Nederland.

Onze ideale kandidaat beschikt over technisch inzicht, is leergierig en enthousiast om uit te groeien tot een volwaardig systeemwanden- en glaswandenmonteur. Daarnaast ben je collegiaal, representatief en in het bezit van rijbewijs B. Je bent bereid om ’s ochtends vroeg met je collega-monteur af te spreken op een carpoolpunt om te vertrekken naar de projectlocatie.

Ons aanbod

Als de bovenstaande beschrijving jou aanspreekt, dan kan debazis je een uitdagende functie aanbieden met veel variatie in werkzaamheden, een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het opbouwen van een pensioen conform de cao Meubelindustrie en Interieurbouw.

Informatie & reacties

Onze website geeft je een indruk van onze denk- en werkwijze, en onze beleving van kwaliteit, flexibiliteit en effectiviteit. Kijk op www.debazis.nl en laat je verder inspireren.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw motivatie voorzien van je cv t.a.v. de heer E. Pieters naar sollicitatie@debazis.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.