[email]

Onze basis

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij specialist in het leveren en plaatsen van systeemwanden voor de zakelijke markt. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige (glazen) systeemwanden. Gekenmerkt door een vakkundige montage in combinatie met een snelle levering en tegen een uiterst scherpe prijsstelling.

Bij debazis bieden wij echter meer dan alleen systeemwanden. Daarover vertellen wij u graag meer!

Scroll verder
  • Ronald van der Mijn
  • Verkoopadviseur

Wij streven naar een verrassend en duurzaam eindresultaat.

De 6 fundamentele opvattingen van debazis

Flexibiliteit

Jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat we ons probleemloos aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Met een groot aanpassingsvermogen profiteert u van snelheid in zowel response-, als levertijd.

Kwaliteit

Debazis is deskundig op het gebied van alle disciplines binnen het interieurproject. Ons oog voor kwaliteit én duurzaamheid ziet u terug in creatieve oplossingen, zonder dat we de praktische kant uit het oog verliezen.

Persoonlijkheid

Debazis denkt mee én vooruit, waarbij uw smaak en wensen altijd centraal staan. We werken met korte communicatielijnen in de vorm van één aanspreekpunt, wat ons in staat stelt uw wensen beter te begrijpen.

Vertrouwen

Debazis geeft altijd eerlijk advies, ook wanneer het niet in ons voordeel is. Klanttevredenheid is namelijk ons uitgangspunt. Wij zullen dan ook altijd onze gemaakte afspraken nakomen en gewekte verwachtingen waarmaken.

Welzijn

Het doel van debazis is u volledig te ontzorgen. Dit bieden wij met meer dan alleen systeemwanden. Zo ontzorgen wij u tevens in een geheel traject van ontwerp, advies, begeleiding, realisatie en service & onderhoud.

Verantwoordelijkheid

Bij debazis nemen we onze verantwoordelijkheid om ieder project tot een goed einde te brengen. Wij zijn uw betrouwbare partner in hoogwaardige en duurzame producten.

Onze hoogwaardige producten creëren een goede basis.

Van toen tot nu

  • 1996Oprichting Herman van Dijk Projectrealisatie
  • 2007Naamswijziging naar debazis
  • 2007Verhuizing naar het Fascinatio in Capelle aan den IJssel

In de basis zijn wij nooit veranderd

Debazis draagt al bijna vijfentwintig jaar ervaring met zich mee in het inrichten van kantoren. In de loop der jaren zijn de activiteiten naast de systeemwanden steeds verder uitgebreid met de totale inrichting van kantoren. Van ontwerp tot en met de oplevering en een steeds verdere uitbreiding van de verschillende producten en werkzaamheden.