[email]

Vacature

Senior monteur

Ervaren monteur systeemwanden & glaswanden

(fulltime)

Functie omschrijving

Wij zoeken een ervaren monteur die systeemwanden en glaswanden kan monteren. Iemand die samen met een collega-monteur een montagebus bemant en vooral werkzaam is op projecten in West-Nederland. Het succes van onze projecten is vaak afhankelijk van de samenwerking tussen de diverse monteurs van de verschillende werkzaamheden op één project. Als vaste medewerker van debazis ben je het aanspreekpunt voor andere monteurs. Meedenken in oplossingen met de andere monteurs is dus bijna net zo belangrijk als het leveren van kwalitatief uitstekend montagewerk.

Wij zoeken ervaring

Onze ideale kandidaat beschikt over een mbo werk- en denkniveau en heeft meerdere jaren ervaring in het monteren van diverse typen systeemwanden en glaswanden. Ook ben je collegiaal, representatief en heb je technisch inzicht in de werkzaamheden die naast jouw werk op een totaalproject worden uitgevoerd en beschik je over de capaciteiten om het voortouw te nemen indien de situatie hierom vraagt. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en bereid om ’s ochtends vroeg met je collega-monteur af te spreken op een carpoolpunt om te vertrekken naar de projectlocatie.

Ons aanbod

Als de bovenstaande beschrijving jou aanspreekt, dan kan debazis je een uitdagende functie aanbieden met veel variatie in werkzaamheden, een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het opbouwen van een pensioen conform de cao Meubelindustrie en Interieurbouw.

Informatie & reacties

Onze website geeft je een indruk van onze denk- en werkwijze, en onze beleving van kwaliteit, flexibiliteit en effectiviteit. Kijk op www.debazis.nl en laat je verder inspireren. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw motivatie voorzien van je cv t.a.v. de heer E. Pieters naar sollicitatie@debazis.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.