[email]

Glaswanden

Glaswanden

Een stijlvolle alleskunner op het gebied van systeemwanden: de glaswand. Glaswanden zijn er in veel verschillende uitvoeringen en geven iedere ruimte een mooie, ruimtelijke uitstraling.

Systeemwand: Glas of gesloten?

Debazis heeft ruime ervaring in systeemwanden. Wij bieden gesloten systeemwanden en glaswanden aan. Juist deze combinatie maakt dat wij van ieder pand een mooie, inspirerende én praktische ruimte kunnen maken. Wij merken dat veel van onze klanten het lastig vinden om zelf een mooi en praktisch interieur uit te denken en daarbij slim gebruik te maken van systeemwanden van glas en gesloten systeemwanden. Gelukkig hebben onze projectinrichters uitgebreide ervaring met verschillende typen panden. Van kantoorpanden tot kinderdagverblijven en van yogastudio’s tot scholen: wij weten de verschillende gebruikerseisen van uiteenlopende bedrijven perfect te integreren in ieder pand. We denken met u mee over de juiste indeling van de ruimte en helpen om ruimtes zo in te richten dat ze breed inzetbaar en toch van alle gemakken voorzien zijn.

Beide soorten glaswanden zijn geheel naar wens te configureren. Kies bijvoorbeeld voor een stoere, industriële uitstraling met de Classic enkel glaswand met een vakverdeling van zwart aluminium. Of ga voor een extra goede isolatie met een sound control glaswand van dubbelglas met hoge geluidswerende eigenschappen.

Voordelen van de systeemwand van glas

 • Moeiteloos indelen van een ruimte in meerdere kleine ruimtes
 • Geen daglichtverlies en nog steeds een ruimtelijk effect, ook bij kleine ruimtes
 • Stijl geheel aanpasbaar aan uw interieur
 • Maatwerk, dus altijd een passende glaswand voor uw bedrijfspand
 • Privacy te waarborgen dankzij bijvoorbeeld bestickering op het glas
 • Perfect te combineren met gesloten systeemwanden
 • Prachtige bijpassende glasdeuren verkrijgbaar

Glaswanden en complete projectinrichtingen

Debazis is niet enkel leverancier en plaatser van kwalitatief hoogwaardige glaswanden en gesloten systeemwanden: wij helpen u ook met uw gehele interieurontwerp. Wij denken
graag met u mee over de verschillende toepassingsmogelijkheden van de glaswand in uw bedrijfspand.

Advies op maat over uw glaswand

De wanden in uw bedrijfspand hebben een doorslaggevende invloed op de manier waarop u het pand gebruikt. Dit zorgt vaak voor onzekerheid en besluiteloosheid als het op de plaatsing van glaswanden aankomt. Wij zien bijvoorbeeld dat mensen rondlopen met twijfels als:

 • Zijn glaswanden wel solide?
 • Bieden glaswanden wel genoeg privacy, is het wel prettig om in een ruimte te werken die is voorzien van een of meerdere glaswanden?
 • Welke invloed heeft de plaatsing van systeemwanden van glas op mijn huidige inrichting? Zijn er aanpassingen nodig aan bijvoorbeeld mijn vloer of plafond? Kan ik wel meubels tegen glaswanden aan zetten?​​

Juist vanwege de onzekerheid over de invloed van een glaswand op een pand voorziet Debazis u graag van uitgebreid, persoonlijk advies. Voordat u uw bedrijfsruimte opdeelt en herinricht, maken wij voor u graag een 3d render van uw ruimte om het effect van een bepaalde inrichting goed te laten zien.

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.